ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΙΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ DAY OF THW DEAD STREET PARTY - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΙΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ DAY OF THW DEAD STREET PARTY



Μέχρι πρότεινος ξέραμε ότι γιορτάζαμε την χαρά με χαρά και με γέλιο.Τώρα επισήμως γιορτάζουμε και τον θάνατο... όσο μακάβριο και άν ακούγεται.
Αυτή την ώρα βράδυ Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου στην οδό Μιλάτου στο Ηράκλειο γιορτάζεται με ένα παράξενο πάρτυ η γιορτή των νεκρών.





Η εκδήλωση είναι ένα street party με ζωντανή μουσική και διάφορα άλλα δρώμενα, με τίτλο και θέμα "Day of the dead" στον προαύλιο χώρο του καταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Μιλάτου 21 στο Ηράκλειο. Σκοπός είναι να δείξουν τι έχει πετύχει το Θριξ Mix όλα τα χρόνια λειτουργίας του στον τομέα της κομμωτικής στην αρχή αλλά και του tattoo & piercing πρόσφατα, να συναντήσουμε τους μόνιμους πελάτες μας αλλά και να δημιουργήσουμε. 

DAY OF THE DEAD PARTY
Η εκδήλωση αυτή είναι η 5η κατά σειρά και η 2η με θέμα «Day Of The Dead”, όλες με μεγάλη επιτυχία και με αποκορύφωμα την περσινή όπου υπολογίζουμε ότι πέρασαν πάνω από 700 άτομα. Η εκδήλωση είναι ένα street party με ζωντανή μουσική και διάφορα άλλα δρώμενα, όπως video προβολές, χορευτικά, graffiti, piercing, μακιγιάζ , dj set, καθώς και τοπικές μπάντες που θα συμπληρώσουν τη μουσική βραδιά, κ.α... Αποκορύφωμα της βραδιάς η live εμφάνιση των Nightstalker!!!

NIGHTSTALKER LIVE
Οι Nightstalker με μια πορεία είκοσιπέντε σχεδόν ετών έχουν αποδείξει ότι δίκαια είναι το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα στο χώρο του stoner rock. Με το τραγούδι τους "Children of the sun" να έχει πάνω από 2 εκατομμύρια views στο Youtube, αποτελούν μία από τις πλέον ιστορικές, σημαντικές και συνεπείς ελληνικές rock μπάντες. Τα live τους έχουν το χαρακτήρα ενος ροκ πάρτυ και σε συνδυασμό με τη χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα τους και το κοινό, υπάρχουν στιγμές με απίστευτη μαγική ενέργεια και χημεία. Ήρθε η ώρα να τους δει και από κοντά το φανατικό κοινό σε όλη την Κρήτη. 
ΘΡΙΞ MIX 
Το Θριξ Mix γεννήθηκε πριν 16 χρόνια με κεντρικό άξονα δράσης την δημιουργική κομμωτική ενώ τα τελευταία 2 δραστηριοποιείται και στο χώρο του tattoo & piercing στον νέο διαμορφωμένο 2ο όροφο. 
Nightstalker: www.nightstalkerband.com



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΜΑΝΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

Post Top Ad

.............