ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΛΑ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΛΑ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Η στήριξη του έργου της εθελοντικής ομάδας “συνάνθρωπος” αποτελεί στόχο της σημερινής συναυλίας στην Ανατολική Τάφρο, όπου ο Κώστας Λειβαδάς θα παρουσιάσει τη μουσική του διαδρομή των τελευταίων 18 χρόνων, έχοντας καλεσμένους τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Σκουλά. Η συναυλία που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., ξεκινά στις 9:30 το βράδυ στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου. Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης οι μουσικοί: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου  (κιθάρες), Ανδρέας Καραντίνης (μπουζούκι), Αιμίλιος Μπαριαμπάς (μπάσο), Λεωνίδας Κυρίδης (μπάσο) και Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα).


Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10 ευρώ, ενώ προπώληση γίνεται στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων.
Ο “Συνάνθρωπος” έχει στόχο να βοηθήσει μεμονωμένες οικογένειες, αλλά και αρκετές δομές της πόλης των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που ο Κώστας Λειβαδάς συμμετέχει σε εκδηλώσεις της ομάδας “Συνάνθρωπος” καθώς πριν από δύο χρόνια είχε εμφανισθεί και πάλι σε μια κατάμεστη “Τάφρο” με τη συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου συνδράμοντας μέσα από τα έσοδα της βραδιάς στην ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ.

Post Top Ad

.............