6ο ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΝΙΣΟ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

6ο ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΝΙΣΟ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

Οι ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου θησαυρού την Πέμπτη 14-07-2016 στις 19:30 διοργανώνουν στην πλατεία μπροστά από την Λότζια το pre event του φετινού Κυνηγιού Παραλίας , μεταφέροντας μια εικόνα του τι θα δουν όλοι όσοι συμμετάσχουν στο 6ο Κυνηγι παραλίας το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24-07-2016 στο Newsbeach στην Αμνισο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Χορό από τις καλύτερες σχολές χορού της Πολης (Νenas Academy, Danziamo , Duende dance Academy , Art dance factory ,Tέχνη Χρώ, Τango Salon , Dance Fusion, Kρείττονες , Νούς και Σώμα, Ζumba with Cindy, Malek group) ,  μουσική από τους Allan Dalon  και το κρητικό συγκρότημα του Μακριδάκη Δημήτρη και παιχνίδια παραλίας για όλους!
Για την συμμετοχή στο 6ο Κυνήγι Παραλίας (με παιχνίδια στην άμμο) που φέτος το διοργανώνει η ομάδα Γρήγορα σσς Πιρούνια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σχηματίσουν ομάδες με φίλους τους (τουλάχιστον 6 άτομα) και να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό περίπτερο  που θα ανοίξει την Τρίτη 12-07 ,έξω από την Βικελαία Βιβλιοθήκη στα Λιοντάρια. Δεν εχει κόστος συμμετοχής. Είναι Δωρεάν για όλους.
Και οι δύο εκδηλώσεις : 
1. Pre event Παραλίας 14-07-2016 Λότζια
2. 6ο Κυνήγι Παραλίας 24-07-2016 Νews beach , ανήκουν στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου , της Περιφέρειας Κρήτης και της ΔΗΚΕΗ για το Καλοκαίρι 2016.

6ο ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΝΙΣΟ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

Post Top Ad

.............