ΕΝ ΟΙΚΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΕΝ ΟΙΚΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

Στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, η συνάντηση "Εν Οίκω".  Το Εν Οίκω είναι μια καθιερωμένη γιορτή & συνάντηση για την οικολογία και την βιωσιμότητα. Οι συμμετέχοντες εκθέτες παρουσιάζουν τα πρϊόντα τους, δίνοντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες την δυνατότητα να μάθουν για τις πρακτικές τους μέσα από εργαστήρια και παρουσιάσεις. Το Εν Οίκω προέρχεται από ανοιχτή συνέλευση εθελοντών κάθε χρόνο στο Ηράκλειο Κρήτης.
 

 
Η ομάδα των διοργανωτών δεν αποτελείται ποτέ από τα ίδια ακριβώς πρόσωπα. Οι ανοιχτές συνελεύσεις της οργανωτικής ομάδας καθορίζουν κάθε φορά τον ετήσιο χαρακτήρα της εκδήλωσης, αποφασίζονται οι όροι συμμετοχής για τους εκθέτες και εγκρίνονται ή απορρίπτονται οι αιτήσεις συμμετοχής. Όταν πλησιάζουν οι μέρες της εκδήλωσης τα καθήκοντα μοιράζονται σε ομάδες που προσπαθούν να λύσουν τα πρακτικά προβλήματα.
 


Οι εκθέτες μπορεί να είναι καλλιεργητές και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, χειροτέχνες όπως κεραμίστες, κοσμηματοποιοί κ.α., παρασκευαστές καλλυντικών και αγαθών φροντίδας & υγιεινής, κατασκευαστές & ομάδες με γνώμονα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως ανεμογεννήτριες, φυσικοί κτίστες καθώς και ομάδες ελεύθερου λογισμικού & ανοικτού κώδικα, τρισδιάστατων εκτυπωτών κ.α..  Πάγκους και πίνακες ανακοινώσεων με το υλικό τους στήνουν επίσης και συλλογικότητες όπως τοπικές περιβαλλοντικές ομάδες, ομάδες αλληλέγγυου και δίκαιου εμπορίου, ομάδες καλλιεργητών, ομάδες εναλλακτικής τεχνολογίας κ.ά.

Αίτηση συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 22.05.2016.
Το ακριβές πρόγραμμα των σεμιναρίων και εκδηλώσεων θα γνωστοποιηθεί μετά την οριστικοποίηση των συμμετεχόντων.
 
 

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ  ΕΝ ΟΙΚΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ

Post Top Ad

.............