ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το  (Μουσείο της αρχαίας Ελεύθερνας - Ο Όμηρος στην Κρήτη) ανοίγει τις πύλες του στο κοινό, σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, στις 19:00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά, παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων από την πολιτική, επιστημονική, επιχειρηματική και καλλιτεχνική διεθνή σκηνή. 



30 χρόνια συστηματικής αρχαιολογικής ανασκαφικής έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ήρθε η ώρα το Μουσείο να ανοίξει τις πύλες του προκειμένου να παρουσιάσει στην παγκόσμια κοινότητα μια σειρά από τα σημαντικότερα ευρήματα και τους θησαυρούς από την νεκρόπολη της Ορθής Πέτρας και την πόλη της αρχαίας Ελεύθερνας. 


Το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ αποφάσισε να στηρίξει το μεγάλο γεγονός με τη δρομολόγηση λεωφορείων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που θέλει να επισκεφτεί το μουσείο την ήμερα των εγκαινίων, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ Ηλίας Μοσχάκης.Εχουν προγραμματιστεί τρία δρομολόγια για το μουσείο της Ελεύθερνας με ώρες αναχώρησης στις 4, 4.30 και 5 το απόγευμα και επιστροφή στις 9, 9.30, 10 και 11 το βράδυ.
Επίσης θα υπάρχουν σταθμοί μετεπιβίβασης για όσους πάνε με το αυτοκίνητό τους μέχρι ένα σημείο, δηλαδή στο Αρκάδι για όσους έρχονται από δυτικά και στις Μαργαρίτες για όσους έρχονται από ανατολικά και θα εξυπηρετηθεί ο κόσμος με mini bus.
Όλα τα δρομολόγια είναι δωρεάν.


ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Post Top Ad

.............