PSILORITIS RACE ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

PSILORITIS RACE ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ

Με σύνθημα “Τρέξε στα βήματα του Δία” θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή  29 Μαίου oι 7οι Διεθνείς Ορεινοί Αγώνες Ψηλορείτη “Psiloritis Race”.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 07:30 π.μ. το πρωί της Κυριακής, από την τοποθεσία οροπέδιο Νίδας του Ψηλορείτη. Δρομείς, εθελοντές και η Ομάδα Παραστάσεων του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού «Αετογιάννης» συμμετέχουν ενεργά στη διεθνή ορεινή διοργάνωση αντοχής και περιπέτειας.


Στη διοργάνωση συμμετέχουν καταξιωμένοι δρομείς μεγάλων αποστάσεων από ολόκληρη την Κρήτη, την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο που κάθε χρόνο δίνουν ραντεβού στη σκιά του κορυφαίου και μυθικού βουνού της μεγαλονήσου με στόχο να κατακτήσουν την κορυφή του σε ένα από τους δυσκολότερους αγώνες του είδους. 

Στη 1 μετά το μεσημέρι στο χωριό Κουρούτες του Δήμου Αμαρίου θα γίνει η απονομή των μεταλλίων και μισή ώρα μετά θα ξεκινήσει η τελετή λήξης με τη συμμετοχή και την επιμέλεια της ομάδας παραστάσεων του Αετογιάννη. 

Η Ομάδα θα παρουσιάσει αφιλοκερδώς ένα πρόγραμμα με θέμα τη μουσική, το χορό και τον πολιτισμό των επαρχιών Μαλεβιζίου, Καινουργίου, Πυργιώτισσας, Αμαρίου και Μυλοποτάμου που ζουν κι αναπνέουν από τον Ψηλορείτη, με πολλά πολλά μέλη του Ομίλου από ολόκληρη την Κρήτη που
έρχονται να συνδράμουν με κάθε τρόπο. 


Μουσικά υποστηρίζει το καταξιωμένο συγκρότημα του Παναγιώτη και Χρήστου Μαρκαντώνη.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι και τραπέζι για τους αθλητές, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές. 

Post Top Ad

.............