ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΙΑΛΙ ΤΖΑΜΙΣΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΙΑΛΙ ΤΖΑΜΙΣΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ



Εκθεση με τίτλο “Η Ανθρωπότητα Αντιστέκεται: Η Πρόκληση, η Μάχη, η Νίκη”, με επιμελητή τον Λευτέρη Λαμπράκη, εγκαινιάστηκε στο Γιαλί Τζαμισί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 75 επέτειο της Μάχης της Κρήτης.
Η έκθεση -που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο- περιλαμβάνει αφίσες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από όλο τον κόσμο, από το αρχείο του συλλέκτη και ηθοποιού Λευτέρη Λαμπράκη, που προβάλλουν μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης για τις συμμαχικές δυνάμεις, αλλά και αφίσες των Γερμανών καθώς και ταινίες με προπαγανδιστικό περιεχόμενο και των δύο αντιμαχόμενων στρατοπέδων.


Εξάλλου η αντιδήμαρχος Χανίων Βαρβάρα Περράκη τόνισε ότι «ξεκινά μία Εκθεση με αφίσες που προέρχονται από την Αγγλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και βεβαίως αυτές που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι τα μηνύματα της εμψύχωσης και της ανάγκης για επιβίωση…».
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 22/5 με ώρες λειτουργίας 10 π.μ. – 10 μ.μ., καθημερινά.





ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΙΑΛΙ ΤΖΑΜΙΣΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Post Top Ad

.............