ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

Επιστολή στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απέστειλε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θ. Πατεράκης σχετικά με το αεροδρόμιο Σητείας και το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του.


Αναφέρει:
Κύριε Υπουργέ,
Πληροφορούμαστε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι ο Δημοτικός Αερολιμένας Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος» εντάσσεται στην κατηγορία των αεροδρομίων, τα οποία πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν. Είναι απορίας άξιον και μας κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι ο ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του Αεροδρομίου δεν έχει καμία ενημέρωση για το μέλλον της ιδιοκτησίας του. Επειδή πιστεύουμε ότι ζούμε σε ένα ευνομούμενο κράτος στο οποίο δεν έχει καταργηθεί το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, θεωρούμε ότι δικαιούμαστε να έχουμε πλήρη και πρωτογενή ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Χωρίς να αποκλείουμε καμία πρόταση, η οποία θα διασφαλίζει τον αναπτυξιακό ρόλο του Αεροδρομίου και το όφελος που θα έχει ο Δήμος Σητείας και η τοπική κοινωνία, αναμένουμε την απάντησή σας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Post Top Ad

.............