Η ΤΣΑΙΝΑ ΤΑΟΥΝ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η ΤΣΑΙΝΑ ΤΑΟΥΝ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Μετά τις πολυεθνικές και τα πολυκαταστήματα, τα κινέζικα μαγαζιά πολιορκούν το τοπικό εμπόριο, Χαρακτηριστικό είναι ότι στην ιστορικότερη οδό απο άποψη ονόματος την Λεωφόρο Κνωσού λειτουργούν στην πόλη του Ηρακλείου αισίως έχουν φτάσει τα κινέζικα καταστήματα  να είναι 6. Ο εμπορικός κόσμος υποστηρίζει ότι ήδη οι Κινέζοι επιχειρηματίες έχουν καταφέρει και ελέγχουν τουλάχιστον το 25% του τζίρου της αγοράς, που αφορά στην ένδυση και στην υπόδηση.


Και ενώ η κρίση είναι σε εξέλιξη και ο τζίρος των ντόπιων καταστημάτων έχει… προσγειωθεί, το γεγονός ότι έχει αυξηθεί θεαματικά ο αριθμός των καταστημάτων αυτών, δημιουργεί ερωτηματικά για τον τρόπο που καταφέρνουν να επιβιώνουν. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν για το… γρίφο ότι η ίδια η κυβέρνηση της Κίνας, χρηματοδοτεί και πληρώνει τα ενοίκια για ένα χρόνο, στους συγκεκριμένους καταστηματάρχες που έχουν κινέζικη καταγωγή, και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό γίνεται ως επιβράβευση για το ότι προωθούνται τα κινέζικα εμπορεύματα στις ευρωπαϊκές χώρες τα οποία γίνονται ανάρπαστα λόγω χαμηλού κόστους.


Post Top Ad

.............