ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια για τη νήσο Χρυσή. Τις προηγούμενες ημέρες έκανε την εμφάνισή του το πρώτο πλοίο που θα κάνει φέτος δρομολόγια και σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχαμε από τον Λιμενάρχη κ. Γιάννη Παπαδάκη, δόθηκε η άδεια απόπλου για να γίνει το δρομολόγιο. Η προσέλευση τουριστών κατά το πρώτο δρομολόγιο ήταν περιορισμένη όμως αναμένεται όμως σταδιακή αύξηση.
Εκτιμάται ότι τις επόμενες ημέρες και ειδικά προς το τέλος του μήνα θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες του κλάδου που θα θελήσουν να δραστηριοποιηθούν για να μεταφέρουν επισκέπτες στη Χρυσή.
Με την ευκαιρία ο Αντιδήμαρχος κ. Αργύρης Πανταζής ανέφερε ότι αυτές τις ημέρες έγινε μια σημαντική παρέμβαση στο παραλιακό μέτωπο και ειδικότερα κοντά στην περιοχή όπου γίνεται η επιβίβαση και αποβίβαση των επισκεπτών στα πλοία. Καθαρίστηκε ο παραλιακός χώρος στάθμευσης πίσω από το Δημαρχείο, το μικρό αμφιθεατράκι που υπάρχει εκεί κοντά, η πλατεία και ο χώρος όπου θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα για την είσπραξη του ανταποδοτικού τέλους για την καθαριότητα στη νήσο Χρυσή. Το τέλος θα παραμείνει στην ίδια τιμή με πέρυσι και θα είναι 1 ένα ευρώ.
Έχει επίσης ζητηθεί άδεια από το Λιμεναρχείο για μια περιορισμένη εκβάθυνση στο σημείο που αράζουν τα πλοία καθώς υπάρχουν αρκετές ποσότητες άμμου που θα πρέπει να απομακρυνθούν για την καλύτερη κίνηση των πλοίων.
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

Post Top Ad

.............