Η ΣΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ SITE ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ TRIPADVISOR - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Η ΣΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ SITE ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ TRIPADVISOR

Ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Σητείας (Φ.ΟΡ.Σ.Σ) και το www.Travel4days.com με στόχο την ανάδειξη των αμέτρητων φυσιολατρικών αξιοθέατων της περιοχής μας, ξεκίνησε την καθημερινή καταχώρηση αυτών στο παγκοσμίως γνωστό ταξιδιωτικό οδηγό Tripadvisor.
Ως επισκέπτης του Tripadvisor μπορείς να βάλεις ένα λιθαράκι στην ανάδειξη της Σητείας κάνοντας μια κριτική από την επίσκεψη σου σε κάποιο αξιοθέατο της πόλης. Μπορείς να το ανεβάσεις ψηλά με την ψήφο σου!



Είναι μια ευκαιρία να προβάλλουμε τα καταπράσινα φαράγγια μας, τα εκπληκτικά σπήλαια μα και τις αμέτρητες φυσιολατρικές διαδρομές στα βουνά και τις παραλίες. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε στον επισκέπτη τη δυνατότητα να συμμετέχει σε δραστηριότητες στην Σητεία, να γνωρίσει τα αξιοθέατα φυσικού κάλλους που πλέον ανήκουν στην ομπρέλα του Γεωπάρκου και να εκτιμήσει τη διαφορετικότητα των διακοπών που μπορεί να αποκομίσει από την επίσκεψη του στη Σητεία.
Το Tripadvisor είναι ένα πολύ δημοφιλή Portal που συμβουλεύονται εκατομμύρια ταξιδιώτες για να οργανώσουν το ταξίδι τους. Το TripAdvisor προσφέρει συμβουλές από ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών και δυνατοτήτων διοργάνωσης ταξιδιών, με ενσωματωμένους συνδέσμους για εργαλεία κρατήσεων που αναζητούν τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων και δραστηριοτήτων σε εκατοντάδες ιστότοπους. 


Οι ιστότοποι της επωνυμίας TripAdvisor αποτελούν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερους από 340 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως και πάνω από 320 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες για περισσότερα από 4,9 εκατομμύρια καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα. Οι ιστότοποι λειτουργούν σε 45 χώρες παγκοσμίως. Επίσης, το TripAdvisor περιλαμβάνει και το TripAdvisor for Business, ένα αποκλειστικό τμήμα που παρέχει στην τουριστική βιομηχανία πρόσβαση στους εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του TripAdvisor.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. Φ.ΟΡ.Σ.Σ

Post Top Ad

.............