ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΑΗ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΑΗ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ


Συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις στον ιστορικό πεζόδρομο της Κοραή σε μια προσπάθεια οι Χανιώτες να θυμηθούν τα μαθητικά τους χρόνια και να δουν το μέλλον μέσα από τις δραστηριότητες των παιδιών τους.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το πρωί μεχρι το μεσημέρι και συνεχίστηκαν από το απόγευμα μέχρι το βράδυ.
Τις δράσεις συντόνιζαν τα Νηπιαγωγεία, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ  της Κοραή.



Το διήμερο διοργανώθηκε από τα σχολεία και τον Δήμο Χανίων ενώ στις εκδηλώσεις συμμετείχαν επίσης η Αρχιτεκτονική σχολή Πολυτεχνείου Κρήτης, Ομάδα αρχιτεκτόνων p-public, ΚΠΕ Βάμου, ΕΚΦΕ, Ποδηλάτρεις και το “Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Χανίων”».

Οι πρωινές εκδηλώσεις περιλάμβαναν τουρνουά μπάσκετ  του 2ου Γυμνασίου, ακολούθησαν  “Φυσικά” πειράματα… του δρόμου με το ΕΚΦΕ Χανίων, ακολούθησε  “περιβαλλοντικό παιχνίδι για τη σωστή διαχείριση του νερού” από το ΚΠΕ Βάμου. Στη μία το μεσημέρι δεκάδες ποδήλατα συμμετείχαν σε μια διαφορετική ποδηλατοδρομία μετά μουσικής στους δρόμους της πόλης από τους “ΠοδηΛάτρεις”, μαζί με τη μουσική συντροφιά “Καθ’ ωδών” και μαθητές, γονείς και καθηγητές των σχολείων.





Post Top Ad

.............