ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Συνεχίζονται οι δωρεάν ξεναγήσεις στο κέντρο της πόλης από τον Δήμο Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Εθελοντισμού σε συνεργασία με τους εθελοντές Πολιτισμού – Τουρισμού που δραστηριοποιούνται στο Δήμο αλλά και το Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης «Αγίας Αικατερίνης Σιναϊτών» της ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

www.dikaiologitika.gr
 Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα Σάββατο 23 Απριλίου οι δωρεάν ξεναγήσεις στο κέντρο της πόλης από τον Δήμο Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Εθελοντισμού σε συνεργασία με τους εθελοντές Πολιτισμού – Τουρισμού που δραστηριοποιούνται στο Δήμο αλλά και το Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης «Αγίας Αικατερίνης Σιναϊτών» της ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.
Τις ξεναγήσεις προσφέρει εθελοντικά η κα. Αθηνά Σφακάκη, ξεναγός- συγγραφέας .


Σημείο των συναντήσεων είναι η είσοδος του ιερού ναού του παλαιού Αγίου Μηνά, ώρα 10.00 π.μ. Τις ξεναγήσεις προσφέρει εθελοντικά η κα. Αθηνά Σφακάκη, ξεναγός- συγγραφέας.

www.dikaiologitik
Οι 6  ξεναγήσεις  στα Χριστιανικά  Μνημεία  του  κέντρου της πόλης. πραγματοποιήθηκαν στον ιερό ναό του παλαιού Αγίου Μηνά, στην  Αγία Αικατερίνη, στον  Άγιο Ματθαίο, και στον προμαχώνα Μαρτινένγκο. 

 



Post Top Ad

.............