ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ /ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ /ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ελάχιστη έκπληξη μας προκάλεσε η τοποθέτηση της Aντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ηρακλείου κας Σπανάκη δια μέσου λογαριασμού της σε κοινωνικό δίκτυο

Άλλωστε, εδώ και μήνες παρατηρούμε τη σκόπιμη διάχυση του ρατσιστικού δηλητηρίου από τα ΜΜΕ, και με λύπη μας βλέπουμε πόσο εύκολα αναμεταδίδεται, κάποτε με δόλο και κάποτε από αφέλεια ή ανοησία. Παρά την, δεδομένη πια, απόλυτη απουσία οποιασδήποτε συγκροτημένης κοινωνικής πολιτικής εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου, νομίζουμε ότι θα ήταν χρήσιμο η δημοτική αρχή ξεκαθαρίσει επιτέλους με σαφήνεια τη θέση της απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ώστε, αν μη τι άλλο, όταν με περισσή υποκρισία διοργανωθεί η επόμενη "αποστολή αγάπης" για κάποιο νησί υποδοχής, οι πολίτες να γνωρίζουν που ακριβώς επενδύουν τα ανθρωπιστικά αισθήματά τους.



Όσο για την κα Σπανάκη, ας μην ανησυχεί. Υπογραφές δε θα μαζέψουμε, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Η αλληλεγγύη ΠΑΝΤΟΤΕ νικά το μίσος και την απανθρωπιά. Εύκολα.

Και καθώς οι αντιδράσεις για την ανάρτηση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής  Αθηνάς Σπανάκη, για τους πρόσφυγες συνεχίζονται, η συνάδελφος της στο δήμο Ηρακλείου Αριστέα Πλεύρη, αντιδήμαρχος Πολιτισμού  δίδει  και αυτή μέσω fecebookτην δική της  απάντηση.
Γράφει στην ανάρτηση της η κ. Πλεύρη

Post Top Ad

.............