Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


H Επιτροπή Αλληλεγγύης Δειλινών είναι ένας φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που σκοπό έχει να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των μελών του και δωρεές ιδιωτών και επιχειρήσεων. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας διοργανώνει συσσίτιο κάθε Κυριακή 12-14 στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δειλινού (οδός Παύλου Μελά,δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Στυλιανού Δειλινού). 
Παράλληλα συγκεντρώνει και προσφέρει ρούχα και τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.



Τα συσσίτια είναι σημάδι ζωής γιατί όταν εμφανίζεται ένα πρόβλημα θα υπάρξει κάποια αντίδραση, μια ένδειξη ότι κάποιες ζωτικές δυνάμεις υπάρχουν ακόμα ενεργές. Με αυτό τον τρόπο ξαναδημιουργούνται σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, είναι ένα μήνυμα ελπίδας. Για να μην πενθούν τα όνειρά τους .Η αλληλεγγύη είναι ένας φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία πολλών καλών φίλων για να προσφέρει ως έχει καθήκον και ανθρώπινη υποχρέωση ένα στήριγμα στις δύσκολες στιγμές που όλοι μας ζούμε. Σκοπός τους είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τυποποιημένα προϊόντα μακράς διαρκείας π.χ. μακαρόνια-γάλατα-τυρί κλπ)»


Ο υπεύθυνος της επιτροπής κύριος  Μπατζόπουλος Βαγγέλης 
τηλ. 6974508310.




Επιτροπή αλληλεγγύης Δειλινών Ηρακλείου Κρήτης
Κάθε Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιούνται  συσσίτια στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου των Δειλινών- Βορείου Ηπείρου 1 Ηράκλειο (δίπλα από το 9ο Γυμνάσιο, στον Αγ. Στυλιανό) 
 
 












Post Top Ad

.............