ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 4ο ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 4ο ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί του Σαββάτου 26 Μαρτίου από τις 09.00 έως τις 13.00 το τέταρτο δωρεάν παζάρι της Κίτρινης Αποστολής στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού συλλόγου Δειλινών, που βρίσκεται ανάμεσα στον Άγιο Στυλιανό και το Γυμνάσιο της περιοχής. 



Οικογένειες που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση που δυστυχώς η οικονομική κρίση τους χτύπησε την πόρτα της ζωής τους προμηθεύτηκαν ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα σε πολύ καλή κατάσταση ,παπούτσια για μικρούς και μεγάλους, βιβλία, παιχνίδια και πάρα πολλά ακόμα πράγματα, που προσέφεραν συμπολίτες μας απο το περίσσευμα τους .
Μια κίνηση που δείχνει την ανθρωπιά μας για ακόμα μια φορά σαν κοινωνία.
Ανθρωποι που αδυνατούν να αγοράσουν στα παιδιά τους τα στοιχειώδη, γονείς που δεν έχουν να προσφέρουν , μαζί με γονείς που προσφέρουν.


Ο Δημήτρης Αποστολάκης μαζί με όλα τα παιδιά της κίτρινης αποστολής για ακόμα μια φορά δέχτηκαν τις ευλογίες του κόσμου για το έργο που προσφέρει και για την χαρά που δίνει σε μικρούς φίλους.
Χαρακτηριστικό είναι όπως μας είπε ότι εκτός απο είδη ένδυσης και τρόφιμα η κίτρινη αποστολή φροντίζει όσο μπορεί να προσφέρει και βοήθεια μέσω συλλόγων και φορέων σε παιδιά που έχουν όνειρα για κάτι παραπάνω στην ζωή τους αλλά δεν μπορούν οικονομικά να το ακολουθήσουν, με παράδειγμα την οικογένεια που το μικρό τους παιδί θέλει να μάθει μουσική και συγκεκριμένα κλαρίνο.
Η κίτρινη αποστολή φρόντισε μέσω της φιλαρμονικής του δήμου ηρακλείου να μάθει το παιδί δωρεάν παρακολουθώντας μαθήματα, έχοντας όμως σαν σκοπό πλέον να του βρούν ένα φτηνό μουσικό όργανο.











Post Top Ad

.............