ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ξεκινάει σιγά- σιγά η νέα σεζόν για την Κρήτη και το αεροδρόμιο Ηρακλείου, αφού την Παρασκευή 18 Μαρτίου ταξιδεύουν για το νησί οι πρώτοι τουρίστες από τη Γερμανία.
Συγκεκριμένα έρχονται δύο πτήσεις, μια της Condor και της Air Berlin, με 180 και 162 επιβάτες αντίστοιχα. Κάτι που σημαίνει ότι οι επιβάτες αυτή θα κάνουν ποδαρικό στην Κρήτη, για την οποία με΄χρι το τέλος Μάρτη ανοίγει ουσιαστικά η σεζόν για τις πτήσεις του εξωτερικού.


Ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας μιλώντας στην «Πατρις» σημειώνει ότι τα τσάρτερ από τη Ρωσία αρχίζουν στις 22-23 Απριλίου ενώ είπε ότι θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για το Πάσχα των καθολικών κυρίως Γερμανοί και Αγγλοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, πέρυσι από το “Νίκος Καζαντζάκης” διακινήθηκαν συνολικά (αφίξεις και αναχωρήσεις) 6.180.825 επιβάτες. Οι πτήσεις εσωτερικού κατέγραψαν αύξηση 11,98% ενώ οι πτήσεις εξωτερικού είχαν πτώση 1,89%
Σημειώνεται ότι η σεζόν στην Κρήτη θα ξεκινήσει κυρίως με τουρίστες από Γαλλία, Γερμανία και Ισραήλ. Τα μηνύματα για τις χώρες από τις οποίες θα έρθουν οι τουρίστες της φετινής περιόδου δεν είναι ξεκάθαρα, ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξει και το προσφυγικό ζητημα.

Post Top Ad

.............