ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνει τους δημότες των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί, ότι θα πραγματοποιηθεί η 1η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης  ανάγκης, την Πέμπτη 25, Παρασκευή 26 και Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες από τις 09:00 π. μ. έως τις 13:00 μ. μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι για την παραλαβή των τροφίμων, όπως φροντίσουν την επίδειξη βιβλιαρίων κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου που φέρει τον Αριθμό Α.Μ.Κ.Α.
Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπρόσωπος στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο .  
Πληροφορίες : Στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας (κα. Τσιάγγα Μαρία, τηλ. επικοινωνίας : 2891022922)

Post Top Ad

.............