ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έφτασαν οι αγρότες της Κρήτης, με την είσοδο του Υπουργείου να είναι κλεισμένη από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Νωρίτερα προκλήθηκαν μικροεπεισόδια ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ στην πλατεία Βάθης όταν οι αγρότες έριξαν στους δρόμους τομάτες.
Στόχος των αγροτών όπως ξεκαθάρισαν είναι να προχωρήσουν σε κατάληψη του Υπουργείου.


Αναλυτικότερα, λίγο μετά τις 10.30 ξεκίνησαν εκτεταμένα επεισόδια μπροστά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όταν αγρότες και ΜΑΤ συγκρούστηκαν. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν άρχισαν να πέφτουν τομάτες και καπνογόνα από τη μεριά των αγροτών στα ΜΑΤ που τους εμπόδιζαν να προχωρήσουν σε κατάληψη του Υπουργείου.


Ακολούθως τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα η κατάσταση γύρω από το Υπουργείο και την πλατεία Βάθης να είναι αποπνιχτική.

Οι Αρχές προσήγαγαν έναν αγρότη από τα Χανιά και έναν από την Ιεράπετρα.
Όπως ανάφερε στα «Χ.Ν.» το μέλος του Συντονιστικού των Αγροτών Κρήτης, «λίγο πριν τις 10 προκλήθηκε επεισόδιο στην πλατεία Βάθης την ώρα που οι αγρότες πήγαν να πετάξουν τομάτες. Αστυνομικοί με εξάρτηση ΜΑΤ πήγαν να τους παρεμποδίσουν, με τους αγρότες να αντιδρούν και να τους τρέπουν σε φυγή κυνηγώντας τους στους γύρω δρόμους»!




Post Top Ad

.............