ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΝΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΝΟΥ



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι μουσικές εκδηλώσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολής εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.
Η πολυπληθής χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Χρύσανθος εκ Μαδύτου ο Προύσης», υπό τη διεύθυνση του π. Νικολάου Σταματάκη και τη συνοδεία μουσικών οργάνων, πραγματοποίησε μουσικές εκδηλώσεις, με βυζαντινούς ύμνους και χριστουγεννιάτικα κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, στην Ενορία του Νιπιδιτού, καθώς και στην πόλη του Αρκαλοχωρίου.



Η εκδήλωση στο Νιπιδιτό έλαβε χώρα την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου με ομιλητή τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Δημήτριο Σταματάκη, Καθηγούμενο της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Καλλέργη, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Θεός ων ειρήνης», ενώ η δεύτερη πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο (Εκθεσιακό) Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, με ομιλητή τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Επιφάνιο Ζαχαράκη, με θέμα «Χριστούγεννα η χαρά της ανθρωπότητας».


Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας τίμησε με την παρουσία του τις ανωτέρω εκδηλώσεις και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την επιτυχία αυτών. Επαίνεσε τους οργανοπαίκτες και τα μέλη της χορωδίας για την άψογη εκτέλεση των Ύμνων, ευχαρίστησε τους ομιλητές και ευχήθηκε δεόντως για τις εόρτιες ημέρες των Χριστουγέννων και για το νέο έτος.
http://imakb.gr/

Post Top Ad

.............