ΜΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Και τα παραμύθια συνεχίζονται καθημερινά πια μέχρι την τελευταία ημέρα του χρόνου. Κάθε μεσημέρι στις 12.00 στο βιβλιοπωλείο«Δοκιμάκης».
Η Ελένη Μπετεινάκη, παρέα με κούκλες, μπόλικη παραμυθόσκονη, μυρωδιές που υπάρχουν μόνο τούτες τις μέρες, καλικαντζαράκια, Αγιοβασίληδες κι ένα τεράστιο σεντούκι γεμάτο ιδέες και θησαυρούς, αφηγείται ιστορίες γνωστές και μη για μικρά και μεγάλα …παιδιά!
Την Τετάρτη  λοιπόν, στις 30 Δεκεμβρίου του 2015, σειρά έχει το παραμύθι : Μια ζαχαρένια συνταγή της Φωτεινή Κωνσταντοπούλου!
Έχετε ακούσει για τον διάσημο ζαχαροπλάστη Ρένο Ζαχαρένιο; Ζει ψηλά στον ουρανό πίσω από ένα σύννεφο που έχει το σχήμα ενός καλοθρεμμένου ελέφαντα. Το εργαστήρι του είναι μοναδικό για έναν και βασικό λόγο, τις λιχουδιές του, που τις αγαπούν όλοι σχεδόν οι ήρωες των παραμυθιών. Την  φετινή χρονιά όμως ο Ρένος σκέφτεται να αλλάξει τις συνταγές του και να φτιάξει κάτι να το χαρίσει στους ανθρώπους. Κι έτσι ψάχνοντας ανακαλύπτει μια παλιά συνταγή, από το βιβλίο του με αριθμό σελίδας 365…
Ποια είναι αυτή η μαγική συνταγή και τι υλικά περιλαμβάνει; Και ποιοι είναι αυτοί που θα τον βοηθήσουν να προλάβει να γεμίσει όλο τον κόσμο με αυτήν τη μια και μοναδική σκόνη την χάχανη;
Αυτά και πολλά περισσότερα, ζωντανά πια στο βιβλιοπωλείο! Ο Ρένος ο ζαχαροπλάστης θα είναι εκεί και μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους μας!

Post Top Ad

.............