Τα Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα ξεκίνησαν. Μια δράση, θεσμός για το Ηράκλειο. Η ομάδα του Love Radio Κρήτης 102,8 και του ξενοδοχείου Capsis Astoria Ηρακλείου, έχοντας κινητοποιήσει πολλές επιχειρήσεις του Ηρακλείου, γεμίζουν σάκους όλη την πόλη. Γιατί σκοπός μας είναι να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι φέτος τα Χριστούγεννα! Την δράση μας αγκαλιάζουν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και η διεύθυνση Α' βάθμιας Εκπαίδευσης.




Βρείτε τους σάκους συλλογής παιχνιδιών και δωρίστε μας τα παιχνίδια σας. Εμείς θα τα μετατρέψουμε σε δώρα και θα δωροσκορπίσουμε, χαρίζοντας παιδικά χαμόγελα. Σάκους της δράσης θα βρείτε σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, σε σχολεία της Α' βάθμιας εκπαίδευσης, στο ξενοδοχείο Capsis Astoria, στα super market Χαλκιαδάκης και σε πολλές ακόμα επιχειρήσεις της πόλης μας.
Σχολεία της Α' βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου που παιχνιδομαζευούν είναι το Ζάννειο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, το κέντρο προσχολικής εκπαίδευσης Ντόναλντ, το ,11ο ,15ο ,17ο ,23ο ,24ο ,25ο ,27ο ,34ο ,40ο ,42ο ,54ο ,58ο ,77ο νηπιαγωγεία Ηρακλείου, αλλά και το νηπιαγωγείο Ροδομηλιά, το νηπιαγωγείο Δημιουργία και το Νηπιαγωγείο Φόδελε. Επίσης, το 10ο ,13ο ,14ο ,17ο ,42ο ,46ο ,47ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού και το δημοτικό σχολείο Προφήτη Ηλία συλλέγουν παιχνίδια για τη δράση μας.