ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ



Σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα ξεκινούν και επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ιεράπετρας με μια μεγάλη γιορτή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην κεντρική πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή του συγκροτήματος REC.

Στέλνοντας και φέτος μηνύματα αισιοδοξίας και υπερβαίνοντας τις αντιξοότητες της εποχής, η εορταστική περίοδος που ξεκινάει και επίσημα στον δήμο μας με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου αποτελεί μια αφορμή να μοιραστούμε όλοι μαζί στιγμές χαράς και να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας, δήλωσε η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα Χρύσα Χατζημαρκάκη.



Με ένα νέο χριστουγεννιάτικο δένδρο που φτιάχτηκε από μέλη της δημοτικής ομάδας και εργαζομένους του δήμου  να κοσμεί την κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας και με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, θα στείλουμε και φέτος μηνύματα αισιοδοξίας, όπως ανέφερε, από την γιορτινή Ιεράπετρα των Χριστουγέννων.

Καλούμε όλο τον κόσμο την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας για να φωταγωγήσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του δήμου μας και να μοιραστούμε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς στη  μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα REC.

Post Top Ad

.............