ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ


Όση απαισιοξία κι αν αισθάνεστε να είναι έτοιμη να βγει στην επιφάνεια κι όσες έγνοιες και δυσκολίες κι αν σας σπρώχνουν προς την…. μελαγχολία των γιορτών, υπάρχει τρόπος να περάσετε στην άλλη πλευρά: μια βόλτα από το Χριστουγεννιάτικό Παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων «Εστία» θα σας φέρει αντιμέτωπους με χρώματα, μουσικές, χαμόγελα και χιλιάδες δωράκια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.
Για 7η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος διοργανώνει μια καταπληκτική Χριστουγεννιάτικη αγορά Αλληλεγγύης ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του Αγ.Νεκταρίου στα Μάλια από τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα και θα είναι ανοιχτή προς όλους.
Θα θυμηθείτε, περπατώντας ανάμεσα στους πάγκους, τα γλυκίσματα και τα στολισμένα δέντρα ότι δεν χρειάζονται πολλά για να νιώσει κανείς τη χαρά των γιορτών. Δεν χρειάζεται καν να ξοδέψει χρήματα. Εδώ οι αγορές είναι συμβολικές, τα δώρα για τους δικούς σας αποκτούν νόημα και βοηθά το σύλλογο να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο και να αποδείξει πως «το πνεύμα των Χριστουγέννων» υπάρχει.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγοράσουν παραδοσιακά γλυκίσματα, γλυκά του κουταλιού και να θαυμάσουν καλλιτεχνικές δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει οι γυναίκες μας, μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό, με ευχάριστη διάθεση και αισιοδοξία.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς της τοπικής κοινωνίας μας.
«Είναι σημαντικό για όλους εμάς, εν όψει των Χριστουγέννων, να στρέψουμε το βλέμμα μας στην αδύναμη τάξη της κοινωνίας που μας έχει ανάγκη και μας χρειάζεται. Ας ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα, αγάπης και αλληλεγγύης, ώστε με το δικό μας τρόπο, να “χρωματίσουμε” αυτή την προσπάθεια με την παρουσία και την προσφορά μας».
Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά Αλληλεγγύης θα πλαισιωθεί με μια σειρά από Χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνικά δρώμενα, με έναρξη από τις 3.30μμ.
Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν ζωντανά:
Η νεοσύστατη Παιδική και Νεανική Χορωδία του συλλόγου Γυναικών
Κρητικοί και παραδοσιακοί χοροί από τα παιδιά του πολιτιστικού
Hip Hop από παιδιά



Ζumba από παιδιά

Post Top Ad

.............