Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕ 3 - 2 ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕ 3 - 2 ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ



ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΗΤΕΙΑΣ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ:3-2

Ένα ακόμα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα διοργάνωσαν οι Παλαίμαχοι Σητείας που διακρίνονται για το κοινωνικό τους πρόσωπο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ενός μικρού παιδιού με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι παλαίμαχοι Εργοτέλη ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των Σητειακών και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου ημέρα της εθνικής μας επετείου οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο Σητείας, για να ενισχύσουν οικονομικά αλλά και ηθικά την προσπάθεια των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η ομάδα της Σητείας εκμεταλευόμενη και τον ευνοϊκό άνεμο μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε στο 6' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αισωπάκη. Στο 17΄ διπλασίασε τα τέρματα της με σουτ του Αισωπάκη που αξιοποίησε βαθιά μπαλιά του Πλακαντωνάκη. Μετά το 25΄οι Ηρακλειώτες ισορόπησαν το ματς και σε μια αντεπίθεση τους στο 36' μείωσαν με κεφαλιά του Κεφαλογιάννη από σέντρα ακριβείας του Καπουράνη. Στο β' ημίχρονο ο Εργοτέκης μπήκε πιο δυνατά και ισοφάρησε σε 2-2 με πλασέ του Καλογιαννάκη. Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ, που τελικά πέτυχαν οι Σητειακοί στο 62' με τον Ροζάκη, που πήρε την επαναφορά από σουτ του Πλακαντωνάκη που κόντραρε σε αμυντικό και με σουτ έγραψε το τελικό 3-2.



Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου το Δ.Σ. των παλαιμάχων Σητείας τίμησαν τους παλιούς τερματοφύλακες της Νίκης Σητείας Αντώνη Φραγκούλη και Κωνσταντίνο Ρεμπελάκη. Τις απονομές των πλακετών έκαναν τα μέλη των παλαιμάχων Σητείας Νικόλαος Λαντζανάκης και Ιωάννης Κανατάς.
Τον αγώνα διατήτευσαν οι Μακρυδάκης, Σολιδάκης και Αυγουστινάκης.
Το Δ.Σ. των παλαιμάχων Σητείας ευχαριστεί θερμά τους παλαίμαχους Εργοτέλη για την αποδοχή της πρόσκλησης για την διεξαγωγή του αγώνα καθώς και για την οικονομική συνεισφορά τους με 250 €, την ΕΔΕΑΚ Σητείας, τον Μανώλη Δασκαλάκη (Style 100 fm), τους διαιτητές, τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση και όσους συνέβαλαν οικονομικά στον σκοπό του συγκεκριμένου αγώνα αγοράζοντας εισητήρια.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΗΤΕΙΑΣ: Καμπανάκης (30' Ανδριανάκης, 55' Μαράκης), Κριτσωτάκης (41' Δράκος), Παθιάκης (41' Μπακλαγής), Βουτυράκης (60' Ψαράκης) Παξιμαδάκης (41' Τσαντάκης), Λαντζανάκης (41' Καρζής), Πασχαλάκης (69' Καμπανάκης), Πασσάς (12' Πλακαντωνάκης), Δερμιτζάκης (60' Λουμπουνάκης), Σκαρμαλιωράκης, Αισωπάκης (41' Ροζάκης).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Καλαϊτζάκης (41' Φουρναράκης), Φρονιμάκης (41' Μαυράκης), Κρανιωτάκης (41' Στραταντωνάκης), Βελιβασάκης, καβουσανός, Μαυρής, Καποράνης, Κουτσάκης, Ντάγκινης, Καλογιαννάκης, Κεφαλογιάννη


Post Top Ad

.............