Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ




Με συννεφιασμένο καιρό, χωρίς βροχή, με πλήθος κόσμου, χωρίς κάγκελα και με κομψές σιλουέτες μαθητριών και καθηγητριών στην καθιερωμένη πασαρέλα όπως έχουν εξελιχθεί οι παρελάσεις, πραγματοποιήθηκε και η φετινή παρέλαση στο Ηράκλειο, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τμήσαμε ακόμα μια φορά την επέτειο του ξεχασμένου ΟΧΙ με δόξα και τιμή στους ξεχασμένους ήρωες του παρελθόντος.

Εχουν μπερδευτεί οι ρόλοι των τιμών και αναρωτιέμαι ποιός είναι ο επίσημος  που θα τιμήσει τον χαμένο επίσημο των ιστορικών χρόνων που προηγήθηκαν.

για την ιστορία... την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός έρευνας και καινοτομίας κύριος Κώστας Φωτάκης.





 




 


Η Παρέλαση, ξεκίνησε κατά μήκος της Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο ύψος του μνημείου Μάχης Κρήτης, συνεχίστηκε  προς την πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, πλατεία Κορνάρου, Κυρίλλου Λουκάρεως, Αγίου Μηνά και τελείωσε στο ύψος της πλατείας Αγίου Μηνά, με τα ακόλουθα τμήματα.: Της Φιλαρμονικής του Δήμου, Των Αναπήρων Πολέμου-Παλαιών Πολεμιστών της Εθνικής Αντίστασης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Εθελοντών Σαμαρειτών, του Σωματείου Ποντίων Ηρακλείου ‘‘Εύξεινος Λέσχη’’, του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου, του Συλλόγου Ν. Αλικαρνασσού « Η Αρτεμισία», του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης «Αγ. Πολύκαρπος», του Συλλόγου Σμυρναίων Ηρακλείου «Η Σμύρνη», του Συλλόγου Μακεδόνων Κρήτης, του Συλλόγου Θρακιωτών Κρήτης «Ορφέας», του Ομίλου Βρακοφόρων Νέας Γενιάς, του Ομίλου Παιδείας και Πολιτισμού « Ο Αετογιάννης», του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου, των Δημοσίων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, Ε.Ε.Ε.Κ., των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων, του ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, των Στρατιωτικών Τμημάτων κατά την καθιερωμένη τάξη.














































































































































































Post Top Ad

.............