ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 (μετά τη θεία λειτουργία) θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Βαρβάρα, το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας «Το Κέντρο της Κρήτης» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, στην αίθουσα ενθυμημάτων, δίπλα από τα γραφεία του συλλόγου. Είσοδος ελεύθερη!


Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε τον Αύγουστο του  2002, όταν το τότε διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου με πρόεδρο τον κ. Ζαχάρη Χουστουλάκη, αποφάσισε να τιμήσει τους ήρωες της Αγίας Βαρβάρας, δημιουργώντας μία αίθουσα στην οποία συγκέντρωσαν φωτογραφικό υλικό με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στις μάχες του παρελθόντος. Η αίθουσα αυτή ονομάστηκε, πολύ εύστοχα, αίθουσα ενθυμημάτων και είναι πάντα διαθέσιμη στο κοινό για να θαυμάσει και να τιμήσει τους ήρωες αυτούς, που θυσίασαν τη ζωή τους για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα το μέγιστο αγαθό, της ελευθερίας.


Από το 2002 έως και σήμερα, όλα τα άτομα που διετέλεσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου , συνεχίζουν αυτό το θεσμό αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητά του.  

Post Top Ad

.............