ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ


Μόλις 5χλμ από το Ηράκλειο βρίσκεται η παραδοσιακή ταβέρνα ``Αρμενάκης`` στις όμορφες Βασιλειές Ηρακλέιου . Μπορείτε να έρθετε από τρεις δρόμους: -Από την λεωφόρο Κνωσσού στρίβεται δεξιά για Φορτέτσα και στα 2χλμ μετά θα βρεθείτε στις Βασιλειές. -Από το κέντρο του Ηρακλείου συναντάται την πλατεία Σινάνη και όλο ευθεία ακολουθείτε την λεωφόρο Ούλωφ Πάλμε και φθάνετε Βασιλειές. 


Από την εθνική οδό Ηρακλείου προς ʼγιο Νικόλαο φθάνεται στον κόμβο Παπαναστασίου και από τα φανάρια στρίβεται δεξιά περνόντας απο την οδό Ανθέων συναντάται την λεωφόρο Ούλωφ Πάλμε και όλο ευθεία φθάνετε Βασιλειές. Η παραδοσιακή ταβέρνα ``Αρμενάκης`` διαθέτει μια μεγάλη πράσινη δροσερή αυλή για τις καλοκαιρινές σας εξόδους και για τις χειμερινές βραδιές τα δύο τζάκια ανάβουν από νωρίς διμιουργόντας μία ζεστή ατμόσφαιρα. Η οικογένεια Αρμενάκη φιλόξενοι και ζεστοί οικοδεσπότες σας περιμένουν για να απολάυσετε τις σπιτικές παραδόσιακές γέυσεις της κουζίνας τους, που πραγματικά θα σας μείνουν αξέχαστες. Η μαμά Αρμενάκη χρόνια στην κουζίνα μια παραδοσιακή νοικοκυρά της Κρητικής κουζίνας θα σας εντυπωσιάσει με τα φαγητά της. Φαγητά μαγειρευτά ,κοκκινιστά φούρνου , αγριόοχορτα ,εντυπωσιακές πράσινες σαλάτες , ντόπια κρέατα , φρέσκες πατάτες τηγανισμένες στο ελαιόλαδο όλα φιαγμένα με αγνά υλικά αρωματισμένα με βότανο των Κρητικών βουνών , αγνό ελαιόλαδο παραγωγής μας. 


Η σπεσιαλιτέ μας πιλάφι με ντόπια κοτόπουλα παραγωγής μας πιστεύουμε πως είναι ικανά να χαραχθούν για πάντα στην θύμιση... Τα φαγητά του ξυλόφουρνου όπως γουρουνόπουλο ψητό , αρνί οφτό , γεμιστά , γιουβέτσι , είναι ικανά να αφήσουν αξέχαστες μνήμες. Η ταβέρνα ``Αρμενάκης`` λειτουργεί από το 1990 έχει ποιστοποιηθεί από τον ΕΟΤ για το ειδικό σήμα ποιότητας για την Ελληνική κουζίνα .Όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και ευθύνη η ταβέρνα ``Αρμενάκης`` έχει διατηρήσει το χρώμα και το στίγμα της κάνοντας την ένα αξέχαστο στέκι αδιαμφίσβητων καλοφαγάδων επώνυμων και μη. Εάν επιθυμείτε να μπείτε στον κατάλογο των πελατών μας σας περιμένουμε στις όμορφες Βασιλειές σε ένα αξέχαστο περιβάλλον.



 Αναλαμβάνουμε κάθε κοινωνική σας εκδήλωση μέχρι 150 άτομα τηλέφωνο για κρατήσεις :2810881032 6944634764 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Η ταβέρνα λειτουργεί κάθε βράδυ εκτός Δευτέρας Κυριακές και αργίες ανοιχτά απο το μεσημέρι.

Post Top Ad

.............