ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ


ΑΥΡΙΟ Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογός Πιρουνιανών “Αξέντι” διοργανώνει τη Γιορτή Σταφυλιού. Στις 9:00 το πρωί θα τελεστεί θεία λειτουργία από την Ενορία Αγίας Βαρβάρας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Χωστού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό πάτημα σταφυλιών στο μινωικό λαξευτό πατητήρι που βρίσκεται δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Χωστού, ενώ παράλληλα θα εξελίσσεται έκθεση τοπικών αγροτικών και βιοτεχνικών προϊόντων. Θα έχουμε, επίσης, την ευκαιρία να ενημερωθούμε σε συζήτηση που θα γίνει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της αμπελουργίας.


Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην παραπάνω εκδήλωση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τον δικό τους πάγκο για να εκθέσουν τα προϊόντα τους, πάνω στα οποία θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία τους. 





Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Παραδοσιακής Ενδυμασίας “Οι Κιλοτοφόροι”. Τέλος, συμμετέχει η Εναλλακτική Κοινότητα “Πελίτι”, με την οποία, όσοι παραγωγοί διαθέτουν ντόπιους σπόρους μπορούν να τους ανταλλάξουν. Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι η προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας και η στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να προωθήσουμε τον τόπο μας και τα προϊόντα μας!!!



 Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974762517 (Σαβουϊδάκης Γεώργιος, Πρόεδρος του Συλλόγου "Αξέντι").

Post Top Ad

.............