ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΟΛΥΜΝΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΟΛΥΜΝΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Συνεχίζονται οι δράσεις του 5ου Φεστιβάλ «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός» το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά με στόχο τη σύνδεση του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα, μέσω της γνωριμίας  Ελλήνων και ξένων επισκεπτών με τα τοπικά μας προϊόντα.
Μετά την μεγάλη επιτυχία των 2 δράσεων οινογευσίας - γευσιγνωσίας στον Πλατανιά η επομένη δράση είναι την Δευτέρα 17 Αυγούστου μετά τις 19:30 στο Μουσείο Αλιείας στο Κολυμβάρι.
Και σε αυτή τη βραδιά οι επισκέπτες θα έχουν θα έχουν την ευκαιρία με την καθοδήγηση εξειδικευμένων ατόμων να γευτούν Τοπικό ελαιόλαδο, κρασί καθώς και τυροκομικά προϊόντα ενώ παράλληλα να ενημερωθούν για τα προϊόντα του τόπου μας.
Ο Αριστείδης Σταματάκης, γεωπόνος στο ΜΑΙΧ, θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα από έρευνες που καταδεικνύουν την σύνδεση των ποιοτικών τοπικών προϊόντων με τον τουρισμό.
Μέλη του Συλλόγου Κυρίων και Δεσποινίδων Κολυμβαρίου θα μοιραστούν μαζί μας παραδοσιακές γαστρονομικές δημιουργίες.
Παράλληλα παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τον θα δώσουν στοιχεία από τον τοπικό πολιτισμό.
Όλες οι δράσεις του Φεστιβάλ στοχεύουν στο να συστήσουν στους επισκέπτες τα προϊόντα της Κρητικής Γης, αλλά και την Παράδοση της Κρήτης.
Το 5ο Φεστιβάλ  «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός» διοργανώνεται από τον Δήμο Πλατανιά και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πλατανιά σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και την υποστήριξη του Δικτύου Οινοποιών, του Συλλόγου Τυροκόμων και του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας.

Post Top Ad

.............