ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ 2015 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ 2015


Η όμορφη βόλτα μας συνεχίζεται, σε έναν κήπο σπαρμένο με όλων των ειδών τα λουλούδια.

Και είναι τόσο ωραία η διαδρομή μας, γιατί έχουμε πάρα πολλούς καλούς συνοδοιπόρους.

Φέτος λοιπόν ξανά επιστρέφουμε στον τόπο μας για να ανοίξουμε πάλι ένα τεράστιο βιβλίο και να μάθουμε, να ακούσουμε, να γευτούμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να βεγγερίσουμε και να ρεμβάσουμε παρέα με τα άστρα και όμορφα ακούσματα, που θα μας ταξιδέψουν.

Ακόμα ανάμεσα στα άλλα, στρέφουμε το βλέμμα στα πουλιά, τους εξερευνητές των ουρανών.



Η Κρήτη διασώζει μέσα στους αιώνες ένα σημαντικό αριθμό ζώων και φυτών που ακολουθούν τον Μινωΐτη και τον μετέπειτα Κρητικό στην ιστορική του διαδρομή.

Όσον αφορά στα πουλιά το νησί φιλοξενεί αξιόλογο πληθυσμό αρπακτικών, γερακιών,αετών, γυπών, και γι αυτό είναι σκόπιμο να ενημερωνόμαστε, να ευαισθητοποιούμαστε και να προσταυεύουμε, όσο μπορούμε την ποικιλία των διαφόρων οργανισμών.

Αυτό θα βοηθήσει την συνέχιση των διαφόρων μορφών ζωής στο νησί μας γενικότερα, γιατί κάθε οικοσύστημα που παρουσιάζει πλούσια βιοποικιλότητα, παρέχει ένα ποιοτικό επίπεδο ζωής σε όλους τους οργανισμούς και φυσικά στον άνθρωπο.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτές τις ημέρες πολιτισμού που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, με την δύναμη που μας δίνει η δική σας μεγάλη αγάπη όλα αυτά τα χρόνια .

Καλώς να ορίσετε!





Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης, τον κ. Ε. Κουκιαδάκη και το προσωπικό του ιδιαιτέρου γραφείου του, για την στήριξή τους, καθώς και τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος και τον κ. Ζ. Καλογεράκη για την βοήθειά τους και σε άλλες δράσεις του πολιτιστικού μας συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για να στηθούν οι φετινές μας εκδηλώσεις, εθελοντές και συντελεστές.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού «Η ΑΓΚΑΛΙΑ», το Σύλλογο «»Φίλων Αστρονομίας Κρήτης Σ.Φ.Α.Κ. και το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγριων ζώων Ε.Κ.Π.Α.Ζ.


 

Post Top Ad

.............