ΡΑΥΚΕΙΑ 2015 ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΡΑΥΚΕΙΑ 2015 ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 Οι φετινές εκδηλώσεις   του Πολιτιστικού Συλλόγου  εντάσσονται σε μια προσπάθεια για την διατήρηση  των εθίμων και των παραδόσεων  του τόπου   με δωρεάν είσοδο και  καλύπτουν ένα μεγάλο  πολιτιστικό φάσμα  που αφορά σε Κρητικά γλέντια , παραστάσεις θεάτρου και κουκλοθέατρου , ποδοσφαιρικό  αγώνα ,τον 13 Ραυκειο δρόμο ,αγώνες πρέφας και ξερής , και φυσικά το διήμερο πανηγύρι του Αγίου Μύρωνα .

27 Ιουλίου 
στις 6,30 το απόγευμα στο γήπεδο της Ραύκου με αγώνα  ποδοσφαίρου μεταξύ  Αγιομυριανών .

Τρίτη 28  Ιουλίου 
στις 6 το απόγευμα θα γίνει ο  καθιερωμένος  εδώ και  13  χρόνια  «Ραύκειος» δρόμος.

Τέταρτη 29 Ιουλίου
Στις 8,30 το βράδυ  στο άλσος του Χριστού θα δοθεί παράσταση κουκλοθέατρου «Δροσουλίτες»
Πέμπτη 30 Ιουλίου
θα γίνουν οι   προκριματικοί αγώνες  πρέφας  στις 7 το απόγευμα στο καφενείο Βυζάντιο και την Παρασκευή στις 8 το βράδυ οι τελικοί στο καφέ ουζερί  Samiro .
Σάββατο 1η  Αυγούστου 
στις 9 το βράδυ στο άλσος του Χριστού θα παρουσιασθεί το έργο  παράσταση «  Τα κορίτσια με τα μαύρα» από τη Θεατρική σκηνή Ηρακλείου.
Κυριακή 2 Αυγούστου 
Στις 20:30 το βράδυ στην πλατεία του δημαρχείου θα γίνει ιστορική αναδρομή- παρουσίαση – συζήτηση  με θέμα «Γερμανική και Ιταλική κατοχή στην Κρήτη» με τον ιστορικό ερευνητή και επιμελητή του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης Κώστα Μαμουλάκη .
Δευτέρα 3  και την Τρίτη 4 Αυγούστου  
θα γίνει διαγωνισμός ξερής .Οι  προκριματικοί  αγώνες   της ξερής θα πραγματοποιηθούν  την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο καφέ   Veranda και τελικοί την Τρίτη στις  7:30  το βράδυ στο καφέ ουζερί  Samiro
Τετάρτη 5 Αυγούστου 
Στις 17:30 το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Μύρωνα θα γίνουν αθλοπαιδιές..
Οι εκδηλώσεις Ραύκεια 2015 κορυφώνονται  το διήμερο 7 και 8 Αυγούστου με αφορμή τη γιορτή του πολιούχου της κωμόπολης Έτσι την Παρασκευή  7 Αυγούστου στο παραδοσιακό πανηγύρι  στην πλατεία του Αγίου Μύρωνα θα παίξει το συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη και το Σάββατο   8 Αυγούστου το συγκρότημα του Γιώργου Μανωλιιούδη και του Μιλτιάδη Βαρουχάκη   ενώ και τις δυό βραδιές θα μετέχει το κρητικό συγκρότημα χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου .

Post Top Ad

.............