ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑΑΠΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑΑΠΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



Η τρίτη ομαδική έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Κισσάμου στα Χανιά έχει τον τίτλο "Sun - ble". Θέμα της, το καλοκαιρινό στοιχείο αποτυπωμένο με τη φαντασία και την ευρηματικότητα αυτών που βρίσκονται πίσω από τον φακό.





Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Lounge Bar BLE στα Νωπήγεια Κισσάμου, σε έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο με θέα τον μαγευτικό κόλπο Κισσάμου, από τις 16 Ιουλίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 21:30. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.



Οι  δημιουργοί που συμμετέχουν είναι: Αναγνωστάκης Γιώργος, Γλαρίτη Δήμητρα, Γλεντουσάκης Κώστας, Δαμαβολίτη Μαρία, Δεικτάκη Ευτυχία, Διακονής Γιάννης, Κουτσαυτάκη Χρύσα, Κουφάκη Δήμητρα, Λυκάκης Κώστας, Μπατάκη Ρούλα, Μπικάκης Παναγιώτης, Πανεθυμιτάκη Νατάσα, Παπαδημητράκης Μενέλαος, Περαθωράκης Γιάννης, Σκουλάκη Αναστασία, Σπανουδάκης Μανώλης, Χαλκιαδάκη Όλγα.

Post Top Ad

.............