ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δέκαεπτά χορευτικοί Σύλλογοι ενώνονται σε ένα χορευτικό γαϊτανάκι για την ενίσχυση του κεντρικού συσσιτίου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

 


Στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., συμμετέχουν οι Σύλλογοι: Αροδαμός, Βιγλάτορες, Ετεοκρήτες, Ζάλος, Καγιαλές, Λαογραφικός Ομιλος Χανίων, Λεβεντογέννα Κρήτη, Μαδάρες, Το Μετερίζι, Ονειροκρήτες, Ομιλος Βρακοφόρων, Το Ρόδο, Σκλόκα, Σταυραετοί, Σφακιά, Ψηλορείτης, Φάρος. Παίζουν οι μουσικοί: Χάρης και Γιώργος Παντερμάκης, Ανδρέας Λιλικάκης, Λευτέρης Μαθιουδάκης.



Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Tύπου της ΜητρόποληςÚ «Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Σκεφτείτε μόνο ότι ο φόβος που νοιώθουμε όλοι σήμερα είναι ο ίδιος φόβος που πολλοί συνάνθρωποί μας νοιώθουν εδώ και χρόνια όταν έχασαν ακόμα και το δικαίωμα στο φαγητό. Η Ιερά Μητρόπολή μας συνεχίζει τον αγώνα εναντίον στην κρίση και διοργανώνει την ετήσια συναυλία ενίσχυσης των συσσιτίων την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου. Η κρητική λύρα θα συνοδεύσει μουσικά τις φιγούρες των χανιώτικων χορευτικών συλλόγων που γίνονται ένα γαϊτανάκι συμπαράστασης στον αγώνα να συνεχίσουν να λαμβάνουν το φαγητό τους οι οικογένειες που το έχουν ανάγκη! Σας περιμένουμε!».
Είσοδος ελεύθερη (συλλογή τροφίμων προαιρετικά και παρουσία κυτίου προαιρετικής προσφοράς).

Post Top Ad

.............