ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ


Το κτίριο αυτό, έχει πρόσωπο προς Β. στην οδό Βερνάρδου και προς Ν. στον κοινόχρηστο χώρο που βρίσκεται βόρεια της αυλής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου.Η αποκατάσταση έγινε σεβόμενη την υφιστάμενη διαρρύθμιση και τις στάθμες των ορόφων του συγκροτήματος, μεταξύ των άλλων και για να μην αλλοιωθεί η στατική δομή του. Στην ουσία υπήρξε σχεδόν απόλυτη προσαρμογή των χώρων της νέας χρήσης στην υφισταμένη διαρρύθμιση του κτιρίου. 



Το κτίριο στεγάζει τις εξής λειτουργίες :
α) Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) με αίθουσα απασχόλησης, αίθουσα κατασκευών, γραφείο και τους άλλους απαιτούμενους αποθηκευτικούς χώρους.

β) Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) με αίθουσα αναψυχής – συγκεντρώσεων, δύο δωμάτια ανάπαυσης, γραφείο, παρασκευαστήριο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.
γ) Το Ωδείο με δύο μεγάλες αίθουσες υποδοχής και εκδηλώσεων καθώς και μικρούς χώρους διδασκαλίας διαφόρων μουσικών οργάνων και άλλους βοηθητικούς χώρους.
δ) Το Κέντρο Συμβουλευτικής, το οποίο θα διαθέτει μεγάλη αίθουσα για ομαδικές συναντήσεις, δύο μικρότερες για ατομικές, αίθριο και άλλους βοηθητικούς χώρους.

http://www.rethymno.gr/

Post Top Ad

.............