ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Ο ΦΥΛΛΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ Η ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Ο ΦΥΛΛΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ Η ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ



Ο Φύλλος είναι ένα νεανικό βιβλίο φαντασίας, που όπως τα καλά βιβλία τέτοιου είδους, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Η ονειρική διάθεση και η φαντασία κυριαρχούν στο ανάγνωσμα. Ο αναγνώστης μυείται στα μυστικά του δάσους, της θάλασσας και τ’ ουρανού.
 Ο Φύλλος είναι ένα βιβλίο που προσφέρεται για πολλαπλές αναγνώσεις καθώς ευαισθητοποιεί το κοινό σε αξίες όπως ο σεβασμός στη φύση, η φιλία, η αλληλεγγύη, ο αγώνας για την ελευθερία, η αποδοχή της διαφορετικότητας.


Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ.
στο Αναψυκτήριο «Η Όαση» στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης»
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Αλέξανδρος Παναγιωτάκης, Ψυχολόγος
Έφη Σωμαρά, Δικηγόρος
Eλεάννα Χατζάκη, Μαθήτρια Γυμνασίου
Για τα παιδιά θα ακολουθήσουν διαδραστικά παιχνίδια


Η Έλενα Γλωσσιώτη γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Με έντονα και διαφορετικά βιώματα και πολλά βιβλία, με φαντασία κι όνειρα σκιαγραφήθηκε ο χαρακτήρας της. Σπούδασε Μαιευτική στην Αθήνα και επέστρεψε στη Χαλκίδα όπου παντρεύτηκε και εργάζεται ως δημοτική υπάλληλος. Μητέρα τεσσάρων παιδιών γλίστρησε μαζί τους ξανά στο παραμύθι και στο όνειρο. Το 2014 βραβεύτηκε από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά για το παραμύθι της «Ο βοσκός της θάλασσας και η Αφρομαλλούσα».


H Μυρτώ Δεληβοριά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Έχει παρουσιάσει 4 ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα. Παράλληλα με τη ζωγραφική, ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικής λογοτεχνίας και έχει βραβευθεί για τις εικονογραφήσεις της στα βιβλία «Ιστορίες για παιδιά» του Ισαάκ Μπάσεβις Σίνγκερ (εκδ. Εστία 2005), «Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο» του Αντώνη Παπαθεοδούλου (εκδ. Πατάκη 2010) και «Αν κάθε μέρα» του Αντώνη Παπαθεοδούλου (εκδ. Eurobank 2012).

Post Top Ad

.............