ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ 10 ΜΑΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ 10 ΜΑΙΟΥ


Πληθώρα δραστηριοτήτων με προσκόπους απο το Ηράκλειο και το Λασίθι πραγματοποιήθηκαν στις 9 και 10 Μαίου στην πόλη του Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Ηράκλειο με μεγάλες προσκοπικές κατασκευές στην πλατεία Ελευθερίας και με ένα μεγάλο παιχνίδι, όπου τα παιδιά γνώρισαν κάποιες άγνωστες πτυχές της πόλης.

Το βράδυ διανυκτέρευσαν όλοι μαζί στο 4ο Σύστημα, στο λόφο της Βίγλας, όπου έφαγαν και διασκέδασαν. Την Κυριακή, μετά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό στον Άγιο Μηνά, συνέχισαν το παιχνίδι τους, παραλιακά αυτή τη φορά, όπου με 3 βάρκες κωπηλάτησαν μέσα στο Ενετικό Λιμάνι. 
Οι δραστηριότητες, όμως, δε περιορίστηκαν στα παραπάνω. Αφού καθάρισαν το μνημείο πεσόντων Προσκόπων Μικράς Ασίας στην πλατεία Προσκόπων, δεν ξέχασαν και κατέθεσαν λουλούδια εις μνήμη των πεσόντων προσκόπων του Αϊδινίου. 

Όλα αυτά, επισφραγίστηκαν με μία όμορφη τελετή λήξης της δράσης, όπου όλα τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά, αντάλλαξαν εντυπώσεις και έδωσαν το σύνθημα για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις.


Ένα διήμερο γεμάτο χαμόγελα, δράση, περιπέτεια, προσφορά, μα πάνω απ' όλα με φιλίες νέες και παλιές, έληξε. Οι προετοιμασίες για τις κατασκηνώσεις, αλλά και μια πανελλήνια δράση τον Αύγουστο, τώρα ξεκινούν...


Post Top Ad

.............