Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 13 ΜΑΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 13 ΜΑΙΟΥ

“Η Ιστορία της Μέσης Εκπαίδευσης στην Κρήτη” είναι το θέμα του μαθητικού συνεδρίου που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, το 3/μερο Κυριακή 10/5, Δευτέρα 11/5 και Τρίτη 12/5 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.
Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου, θα λειτουργήσει στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου μέρος της έκθεσης με τίτλο “Το άγνωστο μέτωπο των Βαλκανικών Πολέμων: η διοικητική ενσωμάτωση των Νέων Χωρών” του ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων. Επίσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση από σπάνιο εκθεσιακό και φωτογραφικό υλικό των σχολείων. 


Το Γυμνάσιο Βάμου – ένα από τα παλιότερα σχολεία της Κρήτης – έχει παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Κρήτης σε 3 διαφορετικούς αιώνες. Έξι από τους μαθητές του, θα παρουσιάσουν «το βίο και την πολιτεία του» στην απογευματινή συνεδρία της Τρίτης. Μέσα από σπάνιο αρχειακό και φωτογραφικό υλικό θα ξυπνήσουν μνήμες στους παλιότερους και θα δώσουν στους νεότερους τη δυνατότητα να αφουγκραστούν το παρελθόν και να το συγκρίνουν με το παρόν.
Οι εργασίες του 3/μερου συνεδρίου θα κλείσουν με την παρουσία του εκπληκτικού μουσικού εργαστηρίου του Γυμνασίου.

Μια μοναδική εκδήλωση για την πόλη των Χανίων

 

Post Top Ad

.............