ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΔΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΔΑ



Χειμωνιάτικο τοπίο, άδειοι δρόμοι, κλειστά μαγαζιά, χώματα, και άφαντοι τουρίστες το τοπίο σην Χερσονήσο και την Σταλίδα του Νομού Ηρακλείου.



Ο Τουρισμός Αναψυχής στο Δήμο Χερσονήσου είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος και αποτελεί το τουριστικό υπόβαθρο του Δήμου, από τη δεκαετία του ‘60, καθώς τότε ανοικοδομήθηκε το πρώτο τουριστικό κατάλυμα. Ο Δήμος προσφέρει εμπλουτισμένο και διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν αναψυχής πλούσιο σε εναλλαγές χρωμάτων, πράσινου και γαλάζιου. Ο τουρισμός αναψυχής συμβάλει στην οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου. Στο Δήμο είναι εγκατεστημένος μεγάλος αριθμός όλων των τουριστικών καταλυμάτων (Resorts, Hotels, Apts) και στο σύνολο τους οι κλίνες ξεπερνούν τις 100.000.



Η τουριστική εμπειρία ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο Θαλασσόκοσμο, το μεγαλύτερο ενυδρείο στην Ελλάδα, με είδη από το Μεσογειακό Θαλάσσιο Κόσμο και την επίσκεψη στη Νήσο Ντία, όπου οι επισκέπτες θα έλθουν αντιμέτωποι με τη μαγεία του καταγάλανου Κρητικού Πελάγους. Πολύ σημαντικό επίσης και πλούσιο είναι το οικοπολιτιστικό απόθεμα του Δήμου και η μοναδικότητα της βιοποικιλότητάς του.







Post Top Ad

.............