ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με χρήματα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων θα προχωρήσουν στην  συντήρηση και την πιστοποίηση των παιδικών χαρών του Ηρακλείου, όπως ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χάρης Μαμουλάκης.

 
Όπως ανακοίνωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο της κατασκευαστικής δράσης του δήμου, που μπορεί να κάνει με τα 9.000.000 ευρώ που αποτελούν υπόλοιπο του ευρωπαϊκού δανείου που έχει λάβει ο δήμος, οι υπεύθυνοι της Τράπεζας ενέκριναν τη μεταφορά του ποσού των 600.000 ευρώ για τη συντήρηση και πιστοποίηση των δεκάδων παιδικών χαρών της πόλης.

 

Από τις 83 παιδικές χαρές που συντηρεί ο δήμος, αρκετές έχουν πρόβλημα συντήρησης ενώ μετά την αυστηροποίηση του πλαισίου πιστοποίησης, η πλειονότητα τους δε διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των χιλιάδων παιδιών της πόλης που ψυχαγωγούνται σ'αυτές.


 
Η εκταμίευση του ποσού δίνει ανάσα στο δήμο που θα μπορεί πλέον να "τρέξει" όλα τα προγράμματα συντήρησης και βελτιστοποίησης των εγκαταστάσεων, πολλές από τις οποίες ήταν εγκαταλελειμμένες στο χρόνο!

Post Top Ad

.............