ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΙΚΑΣ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΑΠΟΩΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 6.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΙΚΑΣ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΑΠΟΩΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 6.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

“Η ψυχή στη θέση της Καρδιάς” είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Έρικας Τζαγκαράκη που παρουσιάζεται απόψε στις 6.30 το απόγευμα στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ηρακλείου (παλιά Λαχαναγορά). 
Την εκδήλωση οργανώνει η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία”.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι καλλιτέχνες Σπύρος Τοράκης και το συγκρότημα του, Παντελής Σαλούστρος, Γιώργος Γλυκοκόκαλος, Γιωργος Κρασανάκης, Ελενα Σαλουστρου, Ευαγγελος Πανου και ο Στέλιος Βολακάκης με το συγκρότημα του οι οποίοι θα μελοποιήσουν αποσπάσματα από το βιβλίο.

Συμμετέχει και το χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου Παπαδόκωστα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Μακριδάκη και της Δήμητρας Μιχελάκη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Σοφία Κακουλαντωνάκη...

Αποσπάσματα απο το βιβλίο θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα 4ου εσπερινού ΕΠΑΛ (Αδάμ Νησωτάκης, Ευαγγελία Ασσαριώτη,Μαρία Ζερβού, Χρυσάνθη Συμεωνίδη), ο Μανώλης Κρητικόπουλος, ο Αντώνης Περάκης, η Ρένα Κυπριωτάκη, η Πόπη Νταβιγλάκη, η Μαρία Καγιαμπάκη,η Στέλλα Τσαφαντάκη,η Λήδα Σταρέγκου και οι μικρές, Μαρινέλα Φοινίτση, Εβίτα Κατσοπρινάκη, Δήμητρα Μενύχτα, Άντα Κατσίδη και Μαριλένα Μπακαντάκη.

Το βιβλίο προλογίζει η κ. Μίνα Δαμίγου (Επιμελήτρια του Βιβλίου).
Επίσης η κυρία Άννα Παπαχρονάκη (Ζωγράφος Αγιογράφος Ψηφιδογράφος) και ο κύριος Σταύρος Λυράκης (Πρόεδρος Ηράκλειας Πρωτοβουλίας) θα μιλήσουν για την ψυχή στη θέση της καρδιάς.

Post Top Ad

.............