ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΑΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΑΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Τα εγκαίνια της Εκθεσης του Φοιτητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας “Χανιά, μια Πόλη για Φοιτητές”, θα πραγματοποιηθούν αύριο, στις 8 μ.μ., στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) – Μεγάλο Αρσενάλι, στα Χανιά. Ο διαγωνισμός φωτογραφίας πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) και απευθυνόταν στους φοιτητές των ιδρυμάτων της Γ/βάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης των Χανίων.


 Συνολικά συμμετείχαν 43 φοιτητές από το Πολυτεχνείο Κρήτης, τη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και το Μ.Α.Ι.Χ., εκφράζοντας την οπτική τους για την πόλη που ζουν και σπουδάζουν.
Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού (την οποία αποτελούσαν οι Μιχάλης Καλαϊτζάκης, φωτογράφος – Νεκτάριος Πόγκας, φωτογράφος – Αλέξης Αλεξίου, φωτογράφος – Βιργινία Λαχανά, ερασιτέχνης φωτογράφος – Βασίλης Κοζωνάκης, φωτογράφος) παρέλαβε 142 φωτογραφίες και επέλεξε 42 προς έκθεση, εκ των οποίων θα βραβευθούν οι 3 καλύτερες. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα δοθούν τα βραβεία και τα χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές. 


Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Κ.Α.Μ. έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου και θα είναι ανοικτή στο κοινό καθημερινά από τις 7 έως τις 10 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Διοργάνωση: Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.). Συνεργαζόμενοι φορείς: Δήμος Χανίων – Πολυτεχνείο Κρήτης – Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών – T.E.I. Kρήτης – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.




ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............