Το Stand Up Comedy ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Το Stand Up Comedy ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το  Stand Up Comedy  είναι μια σύγχρονη μορφή κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού, ένα θέαμα που πλησιάζει πολύ στην επιθεώρηση αλλά με μεγαλύτερη αμεσότητα, αφού θεατές και ηθοποιοί βρίσκονται δίπλα δίπλα,
Το Stand Up Comedy  είναι οικείο, φιλικό, με χαρακτηριστικά όπως κωμικές «παρλάτες», αυτοσχέδια νούμερα, αστείες ατάκες, ανέκδοτα, αυτοσαρκασμός, καυτή σάτιρα με την έντονη συμμετοχή του κοινού.
Τρεις (3) άξιοι εκπρόσωποι της κάνουν ένα ανεπανάληπτο 3ήμερο τουρ στην Κρήτη και επισκέπτονται την Σητεία (Τhe Wall 28/3), τα Χανιά (CoME bar 29/3) και το Ρέθυμνο (Figaro Cafe 30/3).




Δυο (2) από τους σημαντικότερους νέους Έλληνες Κωμικούς, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, μαζί με τον ανερχόμενο Ηλία Φουντούλη, στήνουν μια παράσταση για πολλά γέλια, κατά τη διάρκεια της οποία θα απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα που απασχολούν σε βάθος την ανθρώπινη ύπαρξη.



Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ξεκίνησε την καριέρα του στις Νύχτες Κωμωδίας της Λουκίας Ρικάκη και έχει παίξει μαζί με τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο σε παραστάσεις/ περιοδείες σε όλη την Ελλάδα σε μπαράκια (Gazi Comedy Club,  Passport Art στον Πειραιά κ.α.), καφέ, μπυραρίες ενώ λίγους μήνες πριν πήραν μαζί μέρος και στην μεγάλη φιλανθρωπική παράσταση Stand Up 4 U, τα έσοδα της οποία διατέθηκαν υπέρ της Unicef. 
Τι καλύτερο λοιπόν από μια βραδιά που έχει όχι έναν, όχι δύο αλλά τρεις κωμικούς που ανεβαίνουν στην σκηνή για να σας κάνουν να γελάσετε και να σας προσφέρουν μια  εκρηκτική βραδιά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πολλά γέλια, λίγα κλάματα και αρκετές εκπλήξεις. Ελάτε να απολαύσετε το ποτό τους, με μουσική και πολύ γέλιο περνώντας μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες  με καλοπροαίρετο, πηγαίο και ανοιχτόκαρδο γέλιο.
Χορηγός επικοινωνίας της περιοδείας είναι το δημοφιλές site Rock n'Lol (http://rocknlol.gr/) στις σελίδες του οποίου μπορείτε να δείτε συνεντεύξεις των συντελεστών της παράστασης.

Θα βάλουμε μικρόφωνο πάνω στον Ψηλορείτη

τα αστεία μας ν'ακούγονται σ'ολάκερη την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............