Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Διαδικτυακό Μεγάλο Παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28/2-1/3/2015 με Κεντρική Ιδέα «World Thinking toDAY» πάνω στο θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Σκέψης που είναι ο αναπτυξιακός στόχος χιλιετίας (ΑΣΧ) 8: Παγκόσμια συνεργασία για την ανάπτυξη.
Περισσότεροι από 350 Οδηγοί από όλη τη χώρα έπαιξαν και διασκέδασαν μαθαίνοντας για τον Παγκόσμιο Οδηγισμό ενώ ταυτόχρονα προέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο τον ελληνικό Οδηγισμό στον τόπο τους!! 




Βασικός στόχος του παιχνιδιού ήταν η διάδραση και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπλοκή του κόσμου και αυτό επετεύχθει και με το παραπάνω. Λάβαμε πολύ όμορφες φωτογραφίες και βίντεο από όλες τις ομάδες, που αποδεικνύουν πως όσοι έπαιξαν πέρασαν καταπληκτικές στιγμές και κατάφεραν να διαδώσουν την ιδέα της Ημέρας Σκέψης και του Οδηγισμού με μοναδικό τρόπο. H συμμετοχή, η δημιουργικότητα και η ενέργεια που επέδειξαν όλες οι ομάδες μας συγκίνησαν πραγματικά και έκαναν το έργο της ανάδειξης του νικητή εξαιρετικά δύσκολο.
Τελικά, την  πρώτη θέση κατέλαβε η Ομάδα Μεγάλων Οδηγών του Τ.Τ. Φαρσάλων, που κερδίζουν μία νικήτρια σημαία με το λογότυπο της φετινής Ημέρας Σκέψης, το πακέτο της Ημέρας Σκέψης 2015 και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι UNO με θέμα το Οδηγικό Κέντρο Sangam.
Τη δεύτερη πήρε το 6ο Πλήρωμα Ναυτοδηγών του Τ.Τ. Θεσσαλονίκης και κερδίζει το πακέτο της Ημέρας Σκέψης 2015, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι UNO με θέμα το Οδηγικό Κέντρο Sangam και το βιβλίο δραστηριοτήτων για το πτυχίο: Ending Hunger Challenge badge.
Τέλος, την τρίτη θέση έλαβε η ομάδα Στελεχών του Τ.Τ. Σητείας, η οποία κερδίζει το πακέτο της Ημέρας Σκέψης 2015 κι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι UNO με θέμα το Οδηγικό Κέντρο Sangam.