Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Σάββατο 14/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Χανιά σήμερα  Σάββατο 14/3, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 14/3, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Το κλίμα του νομού Λασιθίου είναι εύκρατο και ορεινού τύπου. Οι βροχές είναι λιγότερες από την υπόλοιπη Κρήτη, η νέφωση μεγαλύτερη και οι άνεμοι περισσότεροι. Ο χειμώνας δεν είναι αρκετά ψυχρός και τα καλοκαίρια είναι πολύ θερμά.
Γενικά το κλίμα είναι ήπιο και γλυκό, χωρίς απότομες εποχιακές μεταπτώσεις, θεωρείται από τα πιο υγιεινά και πιο ευχάριστα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............