Τελευταία
ημέρα της ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2015 σήμερα Δευτέρα 2 Μαρτίου,
στις 17.00-20.00 Σεμινάριο «Κρασί και Εστιατόριο, μια εμπειρία γεύσης».
Ο κ.
Λαζάρου, ο κ. Δεληγιάννης, ο κ. Γιαννόπουλος και εκπρόσωπος της Λ.Α.Κ,
καλεσμένοι του Wines of Crete, θα αναπτύξουν σε επαγγελματίες του χώρου
τους συσχετισμούς μεταξύ εστιατορίου, κρασιού, γεύσης και εμπειρίας, με
σκοπό την ανάδειξη όλων αυτών των στοιχείων. Σε συνδυασμό με γεύσεις που
θα παρασκευάσουν ζωντανά οι chef Γιάννης Μαργαρης, Γιώργος Μακρής,
Μιχάλης Χάσικος και Κυριάκος Λύρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου