LETS DO IT GRECCE ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

LETS DO IT GRECCE ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ

Την Κυριακή 26 Απριλίου, Συντονιζόμαστε σε όλη την Ελλάδα!
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έχουμε ήδη ξεκινήσει να εντατικοποιούμε τις προετοιμασίες για τη μεγάλη δράση μας. Σκέψη μας είναι όλοι μαζί να κάνουμε συντονισμένες ενέργειες για να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας έναν σημαντικό στόχο.
Για όλους εμάς, το Let's do it Greece, δεν είναι μια απλή εθελοντική δράση. Είναι κάτι παραπάνω στο οποίο ξετυλίγεται το μεγαλείο του εθελοντισμού. Είναι ένα μήνυμα συνεργασίας και ομαδικής προσπάθειας που θέλουμε να διαδώσουμε σε όλη την Ελλάδα. Και αυτή τη συνεργασία μπορούμε όλοι μαζί να την μεταδώσουμε σε ακόμα περισσότερους φορείς, καλώντας τους να συμμετέχουν και να προετοιμάζονται για τις 26 Απριλίου.


Έτσι λοιπόν, για αρχή, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με δραστήριους φορείς της περιοχής σας και με ανθρώπους που πιστεύουν στον εθελοντισμό, να τους ενημερώσετε για την προσπάθεια που κάνουμε και να τους προτείνετε να συμμετέχουν στη δράση.
Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα εργασίας στην περιοχή σας και να μοιράσετε ρόλους. Είναι σημαντικό να διαδώσουμε το μήνυμά μας και να συνεργαστούμε με τους φορείς της περιοχής μας γιατί σε κάποιους μπορεί να μην έχει φτάσει η πληροφορία για το Let's do it Greece, και όμως μπορεί να θέλουν να συμμετέχουν. Εσείς μπορείτε να τους προτείνετε να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας μας ( www.letsdoitgreece.org) προκειμένου να λαμβάνουν όλες τις ενημερώσεις και για να αναρτηθούν οι ονομασίες των φορέων στο χάρτη με τις συμμετοχές.
Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, ο στόχος μας είναι να αναζητήσουμε τους φορείς με τους οποίους θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε στην περιοχή μας. Μπορούμε να αναζητήσουμε τους φορείς/συλλόγους/ομάδες μέσω διαδικτύου ή από τα Social media ή μέσω του δήμου/κοινότητας (συνήθως οι ενεργοί φορείς είναι καταγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα του δήμου).
Την επόμενη εβδομάδα θα σας ''εξοπλίσουμε'' με υλικό του Let's do it Greece για να μπορέσετε να στείλετε επιστολή στους φορείς που θα προσεγγίσετε.
Για οτιδήποτε θελήσετε, όλη η οργανωτική Ομάδα εθελοντών του Let's do it Greece, είμαστε στη διάθεσή σας. Καλή συνέχεια λοιπόν στην εθελοντική μας προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............