ΦΑΡΑΓΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΦΑΡΑΓΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο πιο συναρπαστικός τρόπος για να ανακαλύψουν τα παιδιά σας φαράγγια της Κρήτης με σπάνια και άγρια ομορφιά. Μία πραγματικά αξέχαστη και ιδιαίτερη εμπειρία
Καταρχήν θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι δεν πρόκειται για μία οικογενειακή δραστηριότητα. Θα πρέπει να παραδώσετε τα παιδιά σας στα έμπειρα και αξιόπιστα χέρια της ομάδας του canyon.gr για να ζήσουν ανεξάρτητα και αυτόνομα μία από τις καλύτερες περιπέτειες της ζωής τους.

 

Θα γνωρίσουν μία άλλη πλευρά του νησιού, μακριά από κοσμικές παραλίες και τις ανέσεις των ξενοδοχείων. Άλλωστε η κατάβαση σε αυτά τα φαράγγια είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψουν τη γοητεία και την αυθεντικότητα της κρητικής γης. Η αδρεναλίνη τους θα χτυπήσει κόκκινο και θα εντυπωσιαστούν και τα ίδια με τις ικανότητες και τις αντοχές τους. Και όλα αυτά με έντονα τα στοιχεία της ομαδικότητας και της συντροφικότητας.
Η ομάδα που αναλαμβάνει τα παιδιά σας έχει εγγυημένη εμπειρία και είναι φυσικά πλήρως εξοπλισμένη. Ανάλογα με την τοποθεσία του φαραγγιού, η ομάδα του canyon.gr θα ανταμοίψει τα παιδιά σας για την προσπάθεια τους είτε με δροσιστικές βουτιές σε μία υπέροχη παραλία είτε με μία παγωμένη πορτοκαλάδα σε ένα γραφικό καφενείο της περιοχής.

 

Το πιο σημαντικό είναι ότι επιστρέφοντας από αυτή τη δραστηριότητα, η κούραση και η ταλαιπωρία έχουν εξαφανιστεί και έχουν δώσει τη θέση τους στον ενθουσιασμό και στη λαχτάρα να περιγράψουν αυτό που έζησαν. Και πιστέψτε μας, είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρουν αυτή την εμπειρία με λόγια!!
Για εσάς τους τολμηρούς γονείς που θέλετε να ζήσετε μία αντίστοιχη εμπειρία, δε θα σας αφήσουμε παραπονεμένους. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια εταιρεία για ομάδες ενηλίκων, ώστε να πάρετε και εσείς μία γερή δόση γνήσιας κρητικής φύσης.


  • Η καλύτερη εποχή γι αυτή τη δραστηριότητα είναι η Άνοιξη, καθώς τα τρεχούμενα νερά κάνουν τη φύση ακόμη πιο όμορφη
  • Η ομάδα αναλαμβάνει παιδιά ηλικίας από 6 εώς 14 ετών, αλλά οι ιδανικές ηλικίες είναι από 8 εώς 12
  • Θα σας δοθεί μία λίστα με τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει το παιδί σας να κρατάει μαζί του
  • Θα πρέπει να κανονιστεί μία συνέντευξη –τηλεφωνική ή προσωπική- με τον υπεύθυνο της ομάδας πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής. Σε περίπτωση που το παιδί σας έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή αλλεργία, μην αμελήσετε να το αναφέρετε εγκαίρως
  • Ανάμεσα στο προσωπικό που συνοδεύει τα παιδιά βρίσκονται δύο διασώστες του ΕΚΑΒ με άριστη γνώση πρώτων βοηθειών
  • Όλο το προσωπικό μιλάει αγγλικά και κάποιοι από αυτούς και γαλλικά
  • Τα φαράγγια που είναι κατάλληλα για παιδιά και προτείνονται από την ομάδα του canyon.gr είναι στον νομό Ηρακλείου
  • Τα παιδιά παραλαμβάνονται από το Ηράκλειο και μεταφέρονται στο φαράγγι με πούλμαν της ομάδας
  • Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς όταν πρόκειται για ενήλικες 
  • http://kidslovegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............