ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΙ ΧΑΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΙ ΧΑΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα: “Χανιά, μία πόλη για φοιτητές” διοργανώνει το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, το Πολυτεχνείο Κρήτης, τη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών – T.E.I. Kρήτης και το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.


 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να μοιραστούν την οπτική τους για την πόλη που ζουν και σπουδάζουν συμμετέχοντας στον διαγωνισμό φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους φοιτητές και στους “Erasmus” φοιτητές που σπουδάζουν στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης των Χανίων (Πολυτεχνείο Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών – T.E.I. Kρήτης, Μ.Α.Ι.Χ.).
Οι δηλώσεις συμμετοχής και η υποβολή φωτογραφιών αρχίζουν σήμερα και λήγουν την Τρίτη 31 Μαρτίου. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με 1 έως 5 φωτογραφίες και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υποβολή της φοιτητικής ταυτότητας. Οι φωτογραφίες υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού: http://photo-contest.maich.gr/el/.

 

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Η επιλογή των έργων θα γίνει από κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από πέντε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους της πόλης. Η συμμετοχή τους στον διαγωνισμό είναι εθελοντική.
• Μιχάλης Καλαϊτζάκης, φωτογράφος (εκπρόσωπος Δήμου Χανίων).
• Νεκτάριος Πόγκας, φωτογράφος και μέλος του Φωτογραφικού Ομίλου του Πολυτεχνείου Kρήτης “Φωτοσκίαση” (εκπρ. Πολυτεχνείου Κρήτης)
• Αλέξης Αλεξίου, φωτογράφος και μέλος της Πολιτιστικής Ομάδας της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών – T.E.I. Kρήτης (εκπρόσωπος Τ.Ε.Ι. Κρήτης)
• Βιργινία Λαχανά, ερασιτέχνης φωτογράφος (εκπρόσωπος Μ.Α.Ι.Χ.).
• Βασίλης Κοζωνάκης, φωτογράφος “Eyeland”.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ
Θα δοθούν τρία βραβεία ως εξής: 100 ευρώ για τη φωτογραφία της πρώτης θέσης, 50 ευρώ για τη φωτογραφία της δεύτερης θέσης, 30 ευρώ για τη φωτογραφία της τρίτης θέσης. Οι βραβευμένες φωτογραφίες καθώς και άλλες φωτογραφίες που θα επιλεχθούν θα εκτεθούν στο πλαίσιο ανοιχτής εκδήλωσης, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.
Επικοινωνία: Ηλέκτρα Ρεμούνδου, Βίκυ Αντωνοπούλου τηλ: 2821035000 εσωτ. 578 ή 560, e-mail: photocontest@maich.gr.
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............