ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2015 ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΔΕΣ ΑΠΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2015 ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΔΕΣ ΑΠΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ

Για έβδομη συνεχή χρονιά, οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους φίλους του Κρητικού αμπελώνα στην Παγκρήτια Έκθεση «Οινοτικά 2015». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου, 1 και 2 Μαρτίου, στον χώρο εκδηλώσεων, «Κήπο των Αισθήσεων» στις Μαλάδες.



 
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες των Κρητικών Οινοποιών, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete.



Στα φετινά Οινοτικά θα δούμε:
 
1. Ομαδοποιημένη παρουσίαση με θέμα «Γηγενείς ερυθρές ποικιλίες», σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο - bar, έτσι ώστε με μια στάση, οι επισκέπτες να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις ερυθρές τοπικές ποικιλίες του Κρητικού αμπελώνα.
2. Οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού εντός του χώρου της Έκθεσης.
 
3. Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 12.00-16.00 θα πραγματοποιηθεί Αμπελουργικό Σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονες τάσεις και προβληματισμοί στην Κρητική Αμπελουργία».
 
4. Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 19:00, ο Χρηστός Λάπας με τον Pastry Chef Θέμο Ρήγα, σας καλωσορίζουν με δημιουργίες από γλυκό κρασί.

 
5. Την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 14:00 ο chef Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει με τον Χρήστο Λάπα με θέμα «Θαλασσινές γεύσεις με άρωμα Κρήτης».
 
6. Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 17.00-20.00 Σεμινάριο «Κρασί και Εστιατόριο, μια εμπειρία γεύσης».
 
Ο κ. Λαζάρου, ο κ. Δεληγιάννης, ο κ. Γιαννόπουλος και εκπρόσωπος της Λ.Α.Κ, καλεσμένοι του Wines of Crete, θα αναπτύξουν σε επαγγελματίες του χώρου τους συσχετισμούς μεταξύ εστιατορίου, κρασιού, γεύσης και εμπειρίας, με σκοπό την ανάδειξη όλων αυτών των στοιχείων. Σε συνδυασμό με γεύσεις που θα παρασκευάσουν ζωντανά οι chef Γιάννης Μαργαρης, Γιώργος Μακρής, Μιχάλης Χάσικος και Κυριάκος Λύρας.
 
Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου.

 
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:
 
 
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου
 
17:00-21:00 Για όλους τους οινόφιλους
 
 
Κυριακή 01 Μαρτίου
 
 
11:00-20:00 Για όλους τους οινόφιλους
 
Δευτέρα 02 Μαρτίου
 
11:00-15:00 Για επαγγελματίες
17.00-20.00 Σεμινάριο-γευσιγνωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............